SHOUT HERE

22 October 2011

Wajah sebenar 'Angry Birds'

Tentu ada yang pernah bermain game 'angry birds nih. Game ni agak popular di Malaysia. Jadi, mari kita tengok wajah-wajah sebenar birds yang sedang marah ni disebabkan telur-telur mereka dicuri.



 



3 comments:

Manan Qayyim said...

pemilik blog ni salalu main....
duduk bilik dengar lah angry birds die...
...
...

GMS said...

oh..saya tak sangka penulis blog ni "kaki game"...aiyoyo syabab umar..tak padan la dengan nama cam neh...apa ladapat dgn main game..da besar2 pn main game lagi..

MOHD MAHATHIR SUGUA said...

x la smpai main smpai teruk saudara GMS. sekadar main utk merasa 'view' game. maklumlah, adik2 usrah pun maik gak game ni, jd kna juga la thu apa yg mereka rasa...;) ia sama seperti berinternet, kalau kita asyik berinternet smpai dah azan x gerak2 lagi dari menghadap komputer tu pun x betul jgk kn...kn?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow my page

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls