SHOUT HERE

24 July 2011

6 comments:

anaMuslimah said...

MasyaAllah!

kuli al-khaliq said...

rancak..berbillion tgk perdebatan macamni..kekadang tu ada juga golongan lelaki yg menyamar perempuan mempertikaikan knp perlu dia bertudung??Allahurabbi..

MOHD MAHATHIR SUGUA said...

Berita GEMBIRA kpada para perempuan yg TAK SUKA BERTUDUNG.. Bahawasanya Islam TIDAK MEWAJIBKAN pun anda utk bertudung... Tapi Islam MEWAJIBKAN kita SEMUA untuk MENUTUP AURAT... Tak kesahlah nak pakai LANGSIR ke, KAIN BATIK ke, SELIMUT ke, CADAR ke, KARPET atau TUDUNG SAJI sekalipun.. Ikut r atas kreativiti masing2.. haha.. asalkan tutup Aurat..[:))] Islam itu mudah, janganlah kita menyukarkannya.. ^_^

CIK CHIPSMORE said...

hhhuuu...sampai mcm tu sekali..
alhamdulilah skang aye dah beralih kepada memakai tudung..dengan sokong dri famly n kawan2..
aye dah ke arah perempuan muslimah..

MOHD MAHATHIR SUGUA said...

Tahniah cik shipsmore, Allah kasih muslimah, Rasulullah cinta muslimah. selalulah bersabar dlm menjadi usaha memperbaiki dir. alhamdulillah.

Syawal said...

Betapa keadaan sekarang memungkinkan berlaku gejala sedemikian. itu baru bab rogol, yang suka sama suka??? Nauzubillahi min zalik. Inilah harapan kami pada antum semua, yang Insha Allah akan menjadi agen penggerak perubahan dalam masyarakat. Para remaja yang berbakti kepada Islam, yang mampu meneraju masyarakat menuju perubahan hakiki, kepada Islam!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow my page

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls